Communicatie Bootcamp

Schermafbeelding 2018-05-30 om 23.48.54.png

Inhoud Hoe gebruik je je communicatie op je werk om dingen voor elkaar te krijgen.
Datum 29 & 30 september
Tijd 10:00 - 17:00
Locatie Amsterdam
Ticket €110


Komt jouw boodschap over zoals jij wilt? Zou jij meer controle willen in gesprekken en bewust gebruik maken van je capaciteit?

Tijdens dit weekend leer je de geheimen van je brein kennen en de manier waarop we onze wereld waarnemen. Je kunt jouw gedrag gericht inzetten om effectiever te communiceren en je doelen te bereiken.

Programma:
+ De kern van overtuigen
+ Wat wil jij beter kunnen?
+ Sturende Communicatie
+ Baas in eigen Brein
+ Technieken gebruiken
+ Vaardigheden bouwen

Resultaat:
+ Je kent de kern van overtuigen en de taal van je brein
+ Je hebt meer controlle over je gedachten
+ Je weet hoe je effectiever in je communicatie wordt
+ Je werkt aan beheerste beïnvloeding in contact met anderen

"Het was razend interessant en de reacties louter positief.”

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Jasper is een ontzettend fijne trainer. Met het enthousiasme alleen al neemt hij mij helemaal mee. Hij straalt zijn eigen vakgebied van top tot teen uit. Dit zie ik als het grootste toppunt van zijn training."

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"


Jasper Geluk

Jasper Geluk staat bekend als een van de jongste experts, gepubliceerde auteurs en internationale trainers van de Society of Neuro Linguistic Programming™ (NLP). Hij is getraind door de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler. Hiernaast is hij getraind door andere bekende trainers zoals Kate Benson, Igor Ledochowski en Tony Robbins.

Hij focust zich op de optimalisatie van professionele communicatie. Hij werkt vooral met bedrijven als consultant en trainer in Professional NLP, Sociale Dynamiek en Leiderschap Communicatie. Naast groepstraining doet hij ook intensieve privé coaching met individuen en hele teams.


Ingehuurd door


100% blij garantie


Niet helemaal blij? Je krijgt zonder vragen gewoon je geld terug want de training is echt alleen voor mensen die het leuk vinden en wat ze leren direct kunnen toepassen.