Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) wordt steeds vaker gebruikt op de werkvloer. In de afgelopen tien jaar is daarmee een speciale tak van NLP ontstaan. Dit is:

Soms is het makkelijk… en soms is het gewoon heel moeilijk om mensen te overtuigen en beïnvloeden op je werk. Misschien is het je leidinggevende of iemand in je team maar we kennen allemaal die mensen en momenten waarop je wil dat je een magische toverstaf van communicatie hebt om die lastige situatie op te lossen. Circa 80% van alle professionele problemen zijn op een manier te linken aan een gebrek of verstoring van de communicatie.

Professional NLP is de studie van Sociale Dynamiek voor professionals. Deze vaardigheden helpen bij het maken van connectie, het oplossen van sociale weerstand en het winnen van onbewuste autoriteit. Via een serie eenvoudige stappen en oefeningen word je hierdoor meester in de communicatie.

NLP wordt niet alleen gebruikt door wereldleiders zoals Barak Obama maar ook door de duizenden professionals die jaarlijks over de hele wereld NLP trainingen volgen om hun vaardigheden in de sociale dynamiek te verbeteren.

Jasper Geluk

Jasper Geluk staat bekend als een van de jongste experts, gepubliceerde auteurs en internationale trainers van de Society of Neuro Linguistic Programming™ (NLP). Hij is getraind door de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler. Hiernaast is hij getraind door andere bekende trainers zoals Kate Benson, Igor Ledochowski en Tony Robbins.

Hij focust zich op de optimalisatie van professionele communicatie. Hij werkt vooral met bedrijven als consultant en trainer in Professional NLP, Sociale Dynamiek en Leiderschap Communicatie. Naast groepstraining doet hij ook intensieve privé coaching met individuen en hele teams.

Ingehuurd door


Reacties

"Jasper is een ontzettend fijne trainer. Met het enthousiasme alleen al neemt hij mij helemaal mee. Hij straalt zijn eigen vakgebied van top tot teen uit. Dit zie ik als het grootste toppunt van zijn training."

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Inspirerende kennismaking met NLP. Smaakt naar meer!"

"Ik ga zeker iets kunnen doet met hetgeen ik heb geleerd. Vond het echt tof om de achtergrond te leren van communicatieve en sociale interacties die in ten alle tijden in het dagelijks leven gebeuren."

"Een aanrader!"

"Dynamisch en geeft leuke inzichten. Nu nog toepassen in de praktijk!"

"Een 10+ ervaring door de trainer die erachter zit, die alles wat hij je leert zelf van top tot teen uitdraagt."

"Jasper is in staat om op een bevlogen en speelse manier je te raken met zijn brede opgedane kennis. Verder bood hij relevante handvatten, die in het dagelijkse leven kunnen worden ingezet om de communicatie te verbeteren."

"Een absolute eye-opener, ook voor iemand die dacht al en ander van communiceren en groepsdynamica te weten."

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Heel enthousiast met heel veel kennis die hij goed weet over te brengen. Hij gaat goed met de wensen van de groep en elk individu om. Dank je wel!"

"Het was razend interessant en de reacties louter positief."

"Jasper is de koning van de communicatie met veel ervaring. Hij zal je verbazen."

"Zeer zinvol en inspirerend, wat een topdag!"

"Enthousiaste entertainer die passie heeft voor zijn vak en dit weet over te brengen. Ik vind ook dat hij zijn vak goed verstaat. Zowel inhoudelijk als trainingstechnisch."