Incompany NLP:
Impact maken voor professionals

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) wordt steeds vaker gebruikt op de werkvloer. In de afgelopen tien jaar is daarmee een speciale tak van NLP ontstaan, Professionele NLP.

Soms is het makkelijk… en soms is het gewoon heel moeilijk om mensen te overtuigen en beïnvloeden op je werk. Misschien is het je leidinggevende of iemand in je team maar we kennen allemaal die mensen en momenten waarop je wil dat je een magische toverstaf van communicatie hebt om die lastige situatie op te lossen. Circa 80% van alle professionele problemen zijn op een manier te linken aan een gebrek of verstoring van de communicatie.

Professional NLP is de studie van Sociale Dynamiek voor professionals. Deze vaardigheden helpen bij het maken van connectie, het oplossen van sociale weerstand en het winnen van onbewuste autoriteit. Via een serie eenvoudige stappen en oefeningen word je hierdoor meester in de communicatie.

NLP wordt niet alleen gebruikt door wereldleiders zoals Barak Obama maar ook door de duizenden professionals die jaarlijks over de hele wereld NLP trainingen volgen om hun vaardigheden in de sociale dynamiek te verbeteren.


"Jasper Geluk heeft mij en mijn team op een meer dan inspirerende wijze de essentie van impactvolle communicatie aangeleerd. Het feit dat door het team een jaar na dato nog aan de training wordt gerefereerd zegt genoeg over de impact van Jasper."

 

Riët Broekhuizen-ten Berge
Teamlead | Transformatiemanager
ABN AMRO | Head Office | Commercial Clients


Aanbod

Presentatie
Tijdens een presentatie bespreekt Jasper een onderwerp naar keuze met de groep. Jij kiest zelf het onderwerp dat je wil dat Jasper behandelt tijdens de presentatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lichaamstaal lezen 2.0, professioneel overtuigen of informeel leiderschap of gewoon de basics van Professionele NLP.

Onderwerp vrije keuze
Tijd 45-90 minuten
Tarief €1.250 (excl. BTW)
Inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg
Locatie vrije keuze


Workshop NLP
Dit is een kennismaking met Professionele NLP. Jullie leren de basics in één dagdeel tijdens een interactieve sessie. De training wordt aangepast op de leerbehoefte van de groep zodat de meest relevante onderdelen, technieken en oefeningen aan bod komen. Kern van de workshop is praktische toepasbaarheid.

Onderwerp vrije keuze
Tijd 3 uur
Tarief €1.750 (excl. BTW)
Inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg
Locatie vrije keuze


Cursus Professionele NLP
Tijdens deze korte curses krijgt jouw team een volledige NLP tune-up. Hoewel de inhoud van de cursus aangepast wordt op jullie persoonlijke leerbehoefte leer je in ieder geval NLP essentials, lichaamstaal lezen 2.0, echt contact maken, professioneel overtuigen en informeel leiderschap. 

Onderwerp vaste inhoud (in overleg)
Tijd 4 dagdelen (of 2 dagen)
Tarief €5.000 (excl. BTW)
Inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg
Locatie vrije keuze (op aanvraag kan locatie geregeld worden)

"Een absolute eye-opener, ook voor iemand die dacht al en ander van communiceren en groepsdynamica te weten.”

"Het was razend interessant en de reacties louter positief.”

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Een 10+ ervaring door de trainer die erachter zit, die alles wat hij je leert zelf van top tot teen uitdraagt.""Een aanrader!"

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Jasper is een ontzettend fijne trainer. Met het enthousiasme alleen al neemt hij mij helemaal mee. Hij straalt zijn eigen vakgebied van top tot teen uit. Dit zie ik als het grootste toppunt van zijn training."

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"

"Ik ga zeker iets kunnen doet met hetgeen ik heb geleerd. Vond het echt tof om de achtergrond te leren van communicatieve en sociale interacties die in ten alle tijden in het dagelijks leven gebeuren."Jasper Geluk

Jasper Geluk staat bekend als een van de jongste experts, gepubliceerde auteurs en internationale trainers van de Society of Neuro Linguistic Programming™ (NLP). Hij is getraind door de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler. Hiernaast is hij getraind door andere bekende trainers zoals Kate Benson, Igor Ledochowski en Tony Robbins.

Hij focust zich op de optimalisatie van professionele communicatie. Hij werkt vooral met bedrijven als consultant en trainer in Professional NLP, Sociale Dynamiek en Leiderschap Communicatie. Naast groepstraining doet hij ook intensieve privé coaching met individuen en hele teams.


Ingehuurd door


100% blij garantie


Niet helemaal blij? Je krijgt zonder vragen gewoon je geld terug want de training is echt alleen voor mensen die het leuk vinden en wat ze leren direct kunnen toepassen.